LoginVreau cont

VDC 13'169

Adaugat de: vinil

M-am intors pe acest site dupa ani buni, si ma bucur sa vad ca inca mai exista. Probabil postez aici din plictiseala, deoarece, comparativ cu multe dintre povestile voastre, postarea mea nu va parea atat de trista.
Sunt nou in Cluj, lucrez ca si programator pentru o firma marunta, lucrez singur. Salariul e decent spre mare, sanatate aproape perfecta, sunt un tip prezentabil si citit, desi relativ introvertit. Problema mea e singuratatea teribila. Deoarece nu cunosc pe nimeni aici, si lucrez foarte mult, nu am avut ocazia sa cunosc pe nimeni. Nici nu as sti de unde sa incep. Lucrez, invat, lucrez din nou, nu am legatura cu oamenii tineri din zona. Nu am prieteni sau iubita, si simt ca ma alienez, devin drona, automat, nu am nici o legatura cu oamenii din jur. E deprimat, fiind prima oara cand schimb complet mediul in care am trait 24 de ani. Nu am idee de unde sa incep sa cunosc oameni, si singuratatea devine o problema, ma gandesc in fiecare zi sa-mi dau demisia si sa ma intorc in orasul meu de origine.
Probabil ca nu suna atat de grav, si probabil ca nici nu este. Dar e problema mea acum, si habar nu am cum sa o rezolv. Nu exista algoritm pentru cunoscut oameni noi, n-am idee de unde sa incep. Va multumesc daca cititi acest post, si apreciez orice sfaturi. Ma pregatesc deja sufleteste pentru comentarii negative.

  Comentarii (13)

Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa comentarii sau a vedea comentariile nemoderate.
Poti sa iti faci un cont aici, daca nu ai.