LoginVreau cont

Politica de confidentialitate

Viatadecacat.net, denumita generic in cele ce urmeaza si VDC, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.viatadecacat.net respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Regulilor / Termenilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

VDC isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.viatadecacat.net, precum si Politica de confidentialitate si regulile / termenii de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul viatadecacat.net si pentru Barbieru Gabriel si Neagu Codrin au calitatea de autori/proprietari/administratori. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.viatadecacat.net vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.


In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.


Definitii


Colectarea de date cu caracter personal

VDC poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.viatadecacat.net cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Acestea for fi considerate date cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:


VDC colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. VDC poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:


In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor cu caracter personal, iar VDC nu le va putea utiliza decat pentru a va contacta direct pe dvs.

VDC poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale VDC si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

VDC nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


Colectarea de date cu caracter personal II

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-urile viatadecacat.net implica:

Formularele de plata online (momentan nu este cazul) prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce pe unul din website-urile VDC, ce vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Nu folosim sau colectam datele cu caracter personal colectate pe site-ul ce are ca scop efectuarea platii pentru produsele sau serviciile oferite de VDC.


Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

VDC poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:


Securitatea datelor colectate

VDC utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia VDC, este periodic analizata dpdv al securitatii.


Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului VDC, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de VDC.


Minori

VDC nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. VDC poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.


Impunerea acestei Politici de Confidentialitate & Legislatie

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre VDC si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la unul din administratori. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.