LoginVreau cont
Primele  < 243 244 245 246 247 248 249 >  Ultimele
Categorii:   Toate   Bani   Dragoste   Sanatate   Scoala   Servici   Sex   Inclasabil  

Intrebare:

Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?

147
2
comentarii

VDC 147

Am lucrat 10 zile la un proiect in php, si nu am design, ca nu am imaginatie sa fac unul bun, si nici draq nu vrea sa-mi faca pe gratis, iar bani masivi nu bag in el, ca nu ii scot. ce VDC

148
Nici un
comentariu

VDC 148

Astazi, la fel ca in fiecare zi, lucrez intr-un birou unde sefu zbiara toata ziua la telefon, iar eu trebuie sa lucrez cu sunete, si port casti. Daca dau muzica mai tare sa nu aud curul lui tzipator, se burzuluieste sa pastrez linistea ca unii incearca sa munceasca. VDC

150
4
comentarii

VDC 150

Mda… Cand crezi ca ti-ai gasit omu’ ales si-o viata linistita, incep problemele. Ba nu-i place ce munceste, ba nu-i place sefu’, angajatzii, ba nu-i plac prietenii lui, ba nu-i place ce mananca si se mai enerveaza ca prietena-i acasa si-l asteapta cu masa pusa si toate de-a-gata. Hmm. Ba nu-i place sa faca sex de vreo X ani sub pretextul ca s-a facut prea gras si nu are apetit, ba nu-i plac parintzii lui, rudele ... In concluzie ... OARE-I PLACE CEVA? voi stitzi?

154
5
comentarii

VDC 154

am 50 kg , 1.80 , 21 ani , virgin , nu prea se uita nici o fata la mine pentru ca , da ....arat ca dracu.. nu ma pot ingrasa deloc, am incercat si cu sala ...si da, am cea mai de kkt viata de pe aici.

152
3
comentarii

VDC 152

Am stat 1 luna cu masina in service sa ii repare directia. Cand sa o iau, unul din mecanici a intrat cu o alta masina frontal in ea. VDC?

155
4
comentarii

VDC 155

Sunt din Constanta, iar prietena mea e din Galati (ne-am intalnit in Constanta de multe ori). Ar fi urmat sa ne intalnim maine din nou, dar din cauza VDC sta cu cel mai bun prieten al meu, in Galati. Din tot Galatiul, pe el l-a ales.

157
4
comentarii

VDC 157

Am primit desfasuratorul la mobil: imi apare o conversatie de 73 de minute cu o persoana pe care nu o cunosc si pe care sigur mi-as fi amintit-o daca am vorbit mai mult de o ora cu ea !! 73 de minute pe mobil !

158
2
comentarii

VDC 158

Au venit meseriasii si mi-au montat doua geamuri termopan. Au plecat meseriasii… mi s-a rupt balamaua la unul dintre ele. VDC mirositoare!

159
2
comentarii

VDC 159

Din ciclul "Facerea de bine este f*t*re de mama"...
Vine un bun prieten la mine si-mi cere motocicleta sa plece cu ea nush pe unde, impreuna cu altii. Promite ca pe a mea o conduce doar el iar celuilalt i-o da pe a lui. Nicio problema, toate bune si frumoase.
Seara, fiul meu vrea sa mergem la festivalul pirotehnic de la Palatul Copiilor. Normal, mergem cu RATB-ul, ca motorul era dat. Ajungem acolo, platesc 40 lei biletele (!!!!), intram si… vad multi cu motoare stransi pe acolo. Merg la grupul lor, recunosc cativa dar imi recunosc si pe prietenul meu calare pe motorul meu. Motociclistii aveau intrarea GRATUITA !!! Cireasa de pe tort a fost faptul ca dupa ce ca platisem intrarea, intre artificii a trebuit sa suport concertul lui Loredana Groaza :((  VDC pur sange.

143
5
comentarii

VDC 143

am incercat sa fac focul in centrala cu diluant si am luat un pic foc :D m-am ales cu un pensat , o scurtare de gene si o suvitza de par mai scurta…toate la foc mare. bonus…ma ustura mana foarte tare si astept sa se umfle pe alocuri :D

144
7
comentarii

VDC 144

Traiesc in Romania… printre romani…

145
3
comentarii

VDC 145

Toata lumea ma streseaza la serviciu cu probleme inca de la prima ora si niciodata nu sunt multumiti !

136
6
comentarii

VDC 136

Astazi, la plaja, prietenul meu a adormit cu mana pe burta mea. Acum am un semn de mana, nebrozant. Foarte original ... VDC!

140
7
comentarii

VDC 140

Stau si citesc lamentarile voastre de cacat.

134
4
comentarii

VDC 134

Astazi am aflat ca iubitul meu pleaca in strainatate pentru 1 an ... Daca nu plec cu el , inseamna sa ne despartim… Daca plec cu el inseamna sa ma cert cu mama ...

138
5
comentarii

VDC 138

Dintre toate prietenele pe care le-am avut doar MANUELA mi-a ramas fidela ... VDC !!!!!

85
Nici un
comentariu

VDC 85

Aseara era prima noapte cand puteam sa dorm la prietena mea. Nu i-am cunoscut inca parintii, dar m-am chinuit un pic, sa fiu cat mai prezentabil posibil. Totusi, am trecut pe la farmacie si am luat o cutie de prezervetive, in caz ca noaptea se va termina bine. Ceea ce ignoram e faptul ca tatal ei este farmacist, di ca .. il cunosteam deci cu cateva ore inainte de a lua cina cu el si cu toata familia ... Nu am mai dormit la prietena mea ... VDC

87
4
comentarii

VDC 87

ieri eram fericit ca s-a umplut buzunarul de lovele, azi sunt trist ca nu mai am lovele! VDC

88
2
comentarii

VDC 88

mama ii da bani lu sormea sa imi cumpere mie haine, si ea se duce si isi ia ea de banii aia,apoi ii zice lu mama ca a dat mai mult pe hainele mele. mama nu ma crede. VDC

89
9
comentarii

VDC 89

Azi am cazut in pana pe autostrada, asa ca am iesit din masina si am pus triunghiul rosu la 100 de metri in spatele masinii, apoi m-am intors la masina sa astept ajutor. Peste vreo 5 minute am vazut o masina care s-a oprit la 100 de metri de mine. Din ea a coborat un baietzas, mi-a luat triunghiul, a intrat inapoi in masina lui ... si ... a plecat.

Primele  < 243 244 245 246 247 248 249 >  Ultimele
Categorii:   Toate   Bani   Dragoste   Sanatate   Scoala   Servici   Sex   Inclasabil